• 2018-2019 2nd Grade Schedule

    9:05-9:15       Breakfast, check-in (20 minutes)

    9:20-9:25       Transition to Writing Block (5 minutes)

    9:30-10:08     Writing Block (38 minutes)

    10:10-10:55   Specials (45 minutes) 

    10:55-11:00   Transition to Reading Block II (5 minutes) 

    11:00-11:40   Reading Block II (40 minutes)

    11:40-11:45   Transition to Lunch (5 minutes)

    11:45-12:10   Lunch in the cafeteria (25 minutes)

    12:10-12:15   Transition to Recess (5 minutes) 

    12:15-12:45   Recess (30 minutes)

    12:45-2:25     Math Block (100 minutes)

    2:25-2:30       Transition to Reading Block III (5 minutes) 

    2:30-3:00       Reading Block III (30 minutes)

    3:00-3:25       Skills Block (25 minutes)

    3:25-3:30       Transition back to homeroom (5 minutes)

    3:38               Dismiss to busses and pickup